Інгредієнти:

  • печериці - 150 г
  • бринза - 120 г
  • зелень (базилик або кріп з петрушкою) - підлога пучка
  • часник - 2 зубчики
  • оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • зелень кропу
  • хліб

Бринзу нарізати кубиками зі стороною приблизно 1 див.
Печериці помити, обсушити та порізати невеликими шматками.
Зелень разом із часником подрібнити у ступці, потім додати оливкову олію та перемішати. Також можна скористатися блендером.
Гриби трохи обсмажити на олії.
В окремій мисці змішати сир, гриби та перетерту зелень із часником.
На скибочки хліба викласти одержану суміш. Бутерброди помістити на решітку і запікати в розігрітій до 200 °С духовці приблизно 10 хв. Гарячі бутерброди з грибами та бринзою готові.

Читайте також:

І для бутербродів, і під картоплю: рецепт смачної грибної ікри з печериць

Від них важко відмовитися: рецепт гарячих бутербродів із сиром, баклажаном та помідором

Ви закохаєтеся в цей сніданок: рецепт кабачково-морквяних бутербродів із сиром, запечених у мікрохвильовій печі

Розлітаються за хвилини: рецепт закусочних бутербродів з ківі, плавленим сиром та часником