Ніхто не стане сперечатися, що домашня піца виходить у рази смачнішою, ніж у уславлених італійських кафе. Головне – правильно підібрати начинку.

Тісто для піци пропонуємо готувати на майонезі. Таке тісто чудово запікається, скоринка стає рум'яною та хрумкою, що у свою чергу робить піцу дуже смачною.

Для приготування тіста знадобляться такі продукти:

  • майонез 5 ст. ложок;
  • вода 1 стакан;
  • сіль 1 ст. ложка;
  • цукор 1 ст. ложка;
  • борошно 2-3 склянок (скільки візьме тісто, щоб замісити круте тісто);
  • дріжджі сухі 1 ст. ложки.

У глибоку ємність всипте 2 склянки борошна, усередині зробіть поглиблення. У підігріту воду висипаємо сухі дріжджі та наполягаємо 20 хвилин. Виливаємо дріжджі в заглиблення в борошні. Додати ложку солі. Тепер додаємо ложку цукру. Додаємо майонез. Всі інгредієнти перемішуємо, додаємо води та борошна (стільки щоб тісто не прилипало до рук) і замішуємо тісто.

Для начинки:

  • кукурудза консервована 1 банка;
  • крабові палички 1 упаковка;
  • яйця варені 5 штук - нашаткувати кільцями;
  • помідори 3 штуки - нашаткувати колечками;
  • цибуля ріпчаста 1 штука - нашаткувати кільцями;
  • вода 0.5 склянки;
  • сметана 50 г;
  • кетчуп до смаку;
  • цибуля зелена за смаком;
  • цукор 1 щіпка
  • перець чорний мелений на смак.
Крабове м'ясо для начинки потрібно порвати на дрібні шматочки, перемішати його зі сметаною і дрібно нашаткованою зеленою цибулею з невеликою кількістю теплої води, підсолити і поперчити.
Тісто розкотити в пласт, перекласти на змащений лист, його поверхню змастити кетчупом, присипати невеликою кількістю цукру, викласти кільця цибулі, на нього яйця, далі - кукурудзяні зерна, прикрити все кружальцями помідорів, залити соусом.
Випікати піцу з крабовими паличками, кукурудзою та яйцями потрібно при 180 градусах близько 40 хвилин.
Читайте також: