Салат "Матадор" з м'ясом і зеленню, в якому немає ні краплі майонезу - це відмінна альтернатива салатам типу "Цезар", що вже приїлися. Такий салат добре підійде як на святковий стіл, так і для вечері серед найближчих.

Докладніше про те, як приготувати закуску за рецептом ситного салату "Матадор" з м'ясом та зеленню, в якому немає ні краплі майонезу, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування закуски за рецептом ситного салату "Матадор" з м'ясом та зеленню, в якому немає жодної краплі майонезу, нам знадобиться:

  • Яловичина відварена - 30 г
  • Шинка копчена - 100 г
  • Картопля відварена - 6 шт.
  • Салатне листя - невеликий пучок
  • Оливкова олія – 4 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Огірок – 2 шт.
  • Помідор – 3 шт.
  • Чорний перець - за смаком

Спосіб приготування закуски за рецептом ситного салату "Матадор" з м'ясом та зеленню, в якому немає ні краплі майонезу:

Для приготування ситного салату "Матадор" з м'ясом та зеленню, в якому немає ні краплі майонезу, вам знадобляться м'ясо, шинка, картопля, огірки, помідори та листя салату. Підготуйте ці інгредієнти для ситного салату "Матадор" з м'ясом та зеленню, в якому немає ні краплі майонезу, нарізавши їх на дрібні кубики, а огірки та помідори – на скибочки. Листя салату можна просто нарвати руками для ситного салату "Матадор" з м'ясом та зеленню, в якому немає жодної краплі майонезу.

Після цього посоліть усі компоненти до смаку і добре перемішайте їх у великій мисці для ситного салату "Матадор" з м'ясом і зеленню, в якому немає ні краплі майонезу.

Потім заправте ситний салат "Матадор" з м'ясом і зеленню, в якому немає ні краплі майонезу, оливковою олією, додаючи його на вашу думку. Оливкова олія додасть салату ніжний смак та аромат.

Тепер ваш ситний салат "Матадор" з м'ясом та зеленню, в якому немає жодної краплі майонезу, готовий до подачі на стіл. Цей салат чудово підійде як самостійна страва або як гарнір до основної страви. Насолоджуйтесь!

Читайте також:

Ви їстимете відразу по 5 штук поспіль: рецепт пиріжків з картопляного дріжджового тіста. Це щось

Такі раніше видавалися в кожній шкільній їдальні: рецепт ватрушок із сиром "З дитинства"

Тільки відвернулися, а його вже немає: рецепт пирога зі свіжими баклажанами, сиром та яйцями

Взимку ви відкриватимете банку за банкою: рецепт пряного соусу з помідорів та слив з часником