Приготуйте неповторні пишні курячі котлети по-єврейськи, які не залишать байдужими навіть найвишуканіших гурманів.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом пишних курячих котлет по-єврейськи читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом пишних курячих котлет по-єврейськи нам знадобиться:

  • Куряче філе - 350 грам
  • Яйця – 4 штуки
  • Сіль за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Рослинна олія - ​​50 мл

Спосіб приготування страви за рецептом пишних курячих котлет по-єврейськи:

Для початку приготування курячих пишних котлет по-єврейськи візьміть свіже куряче м'ясо і пропустіть його через м'ясорубку, щоб отримати дрібну фаршову консистенцію для пишних курячих котлет по-єврейськи.

Потім розділіть білки та жовтки яєць для пишних курячих котлет по-єврейськи. Відокремте жовтки і додайте їх до курячого фаршу. Щедро посоліть і поперчіть фарш для пишних курячих котлет по-єврейськи на свій смак.

Ретельно добре перемішайте все для пишних курячих котлет по-єврейськи, щоб спеції й жовтки рівномірно розподілилися.

В окремій мисці збийте білки з невеликою щіпкою солі до утворення білої густої піни. Поступово додайте збиті білки до фаршу, акуратно і повільно помішуючи, починаючи з країв і рухаючись до центру. Головна мета – зберегти легкість та легкість маси для пишних курячих котлет по-єврейськи.

Нагрійте сковороду з невеликою кількістю олії, щоб вона була гарячою. За допомогою ложки набирайте повітряний м'ясний фарш для пишних курячих котлет по-єврейськи й опускайте його на розпечену сковороду.

Обсмажте пишні курячі котлети по-єврейськи з обох боків до золотистого кольору, щоб вони отримали апетитну та апетитну скоринку.

Подавайте пишні курячі котлети по-єврейськи відразу ж, поки вони гарячі, супроводивши їх будь-яким відповідним гарніром або соусом. Смачного! Тепер ваш обід або вечеря будуть по-справжньому незабутнім і унікальним.

Читайте також:

Такі ласощі ви робитимете кожні вихідні: рецепт соковитої курки японською

Усі думатимуть, що це пиріг: рецепт фаршированого батона з м'ясом, помідорами та огірком

Як заморозити помідори на зиму, щоб вони були прямі як з грядки