Пропонуємо вам незвичайний і унікальний рецепт німецького салату Krautsalat – маринованої капусти, який поєднує в собі освіжаючу хрумкість та легку насолоду.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом неймовірного капустяного салату по-німецьки читайте в нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом неймовірного капустяного салату по-німецьки нам знадобиться:

  • Капуста білокачанна - 1300-1500 г
  • Перець болгарський (червоний) - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Гірчиця — 1 ст. л.
  • Цукор - 50-70 г
  • Оцет (5%) – 100 мл
  • Олія - ​​100 мл
  • Соль — 1 ст. л.
  • Перець чорний (мелений) - за смаком

Спосіб приготування страви за рецептом неймовірного капустяного салату по-німецьки:

Почніть приготування неймовірного капустяного салату по-німецьки з того, що тонко нашаткуйте свіжу капусту. Також наріжте цибулю та болгарський перець дрібними кубиками для неймовірного капустяного салату по-німецьки.

Змішайте всі нарізані овочі у відповідному посуді й добре перемішайте їх для неймовірного капустяного салату по-німецьки.

У невеликій каструлі з'єднайте оцет, олію, цукор і сіль. Доведіть суміш до кипіння і варіть, поки сіль і цукор повністю не розчиняться для маринаду для неймовірного капустяного салату по-німецьки.

Акуратно залийте гарячим маринадом нашатковану капусту, посипте трохи перчика і ретельно перемішайте всі інгредієнти. Для безпеки на цьому етапі краще використовувати ложку, щоб запобігти опікам, а потім можна продовжити змішувати руками. Додайте трохи гірчиці для додаткового смаку.

Накрийте посуд кришкою та залиште настоюватися в кімнатній температурі протягом доби.

Через добу ваш неймовірний капустяний салат по-німецьки готовий до вживання. Перекладіть його в холодильник, щоб зберегти свіжість та хрумкий характер.

Смачного! Насолоджуйтесь цим унікальним і смачним капустяним салатом по-німецьки у поєднанні з улюбленими стравами або просто як освіжаюча закуска.

Читайте також:

Ой, не хвилюйте мій апетит: рецепт пишних курячих котлет по-єврейськи

Такі ласощі ви робитимете кожні вихідні: рецепт соковитої курки японською

Усі думатимуть, що це пиріг: рецепт фаршированого батона з м'ясом, помідорами та огірком

Як заморозити помідори на зиму, щоб вони були прямі як з грядки