Якщо ви гадаєте, щоб такого швиденько приготувати на обід, приготуйте сирний суп з курячими сердечками - це швидко, ситно і смачно!

Отже, для приготування сирного супу з курячим серцем, знадобляться такі продукти:

  • картопля 3-4 штуки;
  • цибуля 1 штука;
  • морква 1 штука;
  • курячі серця 600 г;
  • олія 1–2 ст. ложки;
  • вода або курячий бульйон - 1200 мл;
  • плавлені сирки для супу 100-150 г;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений за смаком;
  • зелень до смаку.

Для початку потрібно промити серця під проточною водою, прибрати судини і розрізати кожне серце на половинки або четвертинки, прибравши всю кров.

Цибулю і моркву дрібно нарізаємо і обсмажуємо протягом 5 хвилин на добре розігрітій сковороді з олією на середньому вогні.

Додати серця і готувати ще 10-15 хвилин.

Тим часом потрібно помити та почистити картоплю та нарізати її шматочками середнього розміру.

Додаємо картоплю до "засмаження", заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо на середньому вогні приблизно 15 хвилин.

Покладіть у каструлю сир, посоліть, поперчіть. Готуйте ще 5 хвилин або довше, поки картопля не стане м'якою.

Готовий суп потрібно посипати рубаною зеленню.

Читайте також:

Його захочеться пити чашками: рецепт овочевого супу з молодою кукурудзою та вершками.

Будете їсти відразу двома ложками: рецепт крем-супу з білими грибами з вершками, цибулею та молодою картоплею

Східна насолода: рецепт томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком