Багато господарок часто ігнорують таку страву, як піца, адже у багатьох виникають проблеми із тестом. Зовсім інша річ міні-піца, яка готується на хлібі! Так дуже складно щось переплутати чи зіпсувати.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом міні-піц, які робляться на хлібі, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом міні-піц, які робляться на хлібі, нам знадобиться:

Хліб - 4 скибочки
Шинка чи ковбаса - 150 г
Сир тертий – 150-200 г
Майонез - 2 ст. ложки
Кетчуп або томатна паста – 2 ст. ложки
Зелень

Спосіб приготування міні-піц, які робляться на хлібі:

Крок 1: Візьміть буханець хліба і наріжте його на тонкі скибочки для міні-піц, які робляться на хлібі приблизно товщиною 1 сантиметр. Це дозволить нам створити основу для нашої міні-піци, які робляться на хлібі.

Крок 2: Наріжте шинку на тонкі смужки для міні-піц, які робляться на хлібі. Також натріть сир на великій тертці. Якщо у вас є плавлений сир, то це чудовий варіант для соковитості та ніжності міні-піц, які робляться на хлібі.

Крок 3: Приготуйте соус для міні-піцц, які робляться на хлібі, змішавши кетчуп та майонез. Цей соус зробить нашу піцу ще апетитнішою.

Крок 4: Викладіть скибочки хліба на лист і намажте кожен шматочок соусом. Це допоможе надати нашій міні-піцці, яка робиться на хлібі, смак та соковитість.

Крок 5: Поступово розподіліть на хлібі нарізану шинку.

Крок 6: Посипте тертим сиром зверху міні-піци, які робляться на хлібі. Ви можете додати інші улюблені інгредієнти, такі як оливки, овочі або гриби.

Крок 7: Запікайте міні-піци, які робляться на хлібі, в розігрітій духовці при температурі 200 градусів Цельсія протягом 15-20 хвилин. Спостерігайте, щоб сир отримав золотисто-рум'яний колір.

Крок 8: Коли міні-піци, які робляться на хлібі, готові, посипте їх свіжою зеленню для додавання свіжості та яскравого смаку.

Смачного! Тепер у вас є унікальна та смачна міні-піца на хлібі, яка порадує вас та ваших гостей. Насолоджуйтесь!

Читайте також:

Цей аромат заповнить усю квартиру: рецепт відкритих пиріжків із м'ясом

Такої принади ви ще не куштували: рецепт домашньої ковбаси в харчовій плівці

Ви закачаєтесь від цього смаку: рецепт кабачково-яблучної аджики із солодким перцем